Ανακοινώσεις

Το pretalx τώρα και στα Ελληνικά

Η ομάδα διοργάνωσης του FOSSCOMM 2018 με χαρά ανακοινώνει την Ελληνική μετάφραση του λογισμικού οργάνωσης συνεδρίων «pretalx».

Το «pretalx» είναι εργαλείο οργάνωσης συνεδρίων που στοχεύει στην καλύτερη δυνατή εμπειρία τόσο για τους διοργανωτές όσο και για τους ομιλητές, τους κριτές, αλλά και τους συμμετέχοντες. Παρέχει την δυνατότητα κατάθεσης προτάσεων μέσω παραμετροποιήσιμης φόρμας «Call for Participation», την δυνατότητα ανασκόπησης και επιλογής προτάσεων, καθώς και την δυνατότητα οργάνωσης του προγράμματος και της διάθεσής του στο κοινό. Μετά το συνέδριο, το «pretalx» επιτρέπει στους ομιλητές να λάβουν σχόλια, να ανεβάσουν τις διαφάνειές τους αλλά και στους διοργανωτές να παρουσιάσουν τα καταγεγραμμένα βίντεο.

Για τις ανάγκες του FOSSCOMM 2018, η ομάδα διοργάνωσης επέλεξε το «pretalx» και καθώς το FOSSCOMM απευθύνεται κυρίως σε Ελληνικό κοινό, η ομάδα δούλεψε συνεργατικά για την μετάφρασή του στα Ελληνικά, την οποία μπορείτε να δείτε σε λειτουργία στην σελίδα του καλέσματος για παρουσιάσεις.

Το αρχείο μετάφρασης (.po) είναι διαθέσιμο στο gitlab, στο https://gitlab.com/fosscomm/pretalx_el_GR